Toyota Corolla Verso: lagers versnellingsbak

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Nog geen 47000 km maar wel lagers in versnellinsbak vervangen.kosten € 988,00. Is dit toch niet normaal? zeker niet voor een toyota.Na reparatie nog nooit zo goed geschakeld als nu.Wie kan mij advies geven of eventuele oorzaak of heeft dit ook meegemaakt.

coby

Geplaatst door coby (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=coby]Nog geen 47000 km maar wel lagers in versnellinsbak vervangen.kosten € 988,00. Is dit toch niet normaal? zeker niet voor een toyota.Na reparatie nog nooit zo goed geschakeld als nu.Wie kan mij advies geven of eventuele oorzaak of heeft dit ook meegemaakt.[/quote]
neem aan dat je de auto gebruikt hebt gekocht ? zo ja.... het probleem zou iets te maken kunnen hebben met de vorige eigenaar. in zo'n geval kan kan toyota daar weinig mee. maar ik ben het met je eens, het is vrij vlot.

paul,

coby (0), 17 jaar geleden

Dat is hem juist we hebben hem nieuw gekocht en ik durf wel zeggen dat ik een vrij rustige bestuurster ben.Ook heeft er nog nooit een aanhanger of caravan achter gehangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.