close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Toyota Auris 2008: Problemen met EGR, foutcode P0400

Bouwjaar: 2008, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2AD-FHV, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 130

Vorige week ging de auto in storing tijdens het rijden. Motorlampje ging rijden en iets later ook de melding "check VSC". Ook ging de auto in noodloop.
De auto uitgelezen en toen kwam de storing P0400 op, EGR komt niet in stand A. Na reset kwam probleem meteen terug na het wegrijden.
EGR klep besteld en deze gemonteerd incl nieuwe pakkingen en de storing verwijderd. Auto ging heel schokkend rijden wat minder werd toen deze warm werd en na exact 31 km kwam de storing terug.Na verwijderen storing rijdt de auto weer schokkend tot de volgende 31 km en gaat hij weer in storing.
Zelf een pakking dichte geknipt van aluminium en deze onder de EGR gezet en dan rijd de auto perfect maar komt de storing ook sneller terug.
Moet de nieuwe EGR ingeregeld worden bij de garage of is er nog een ander probleem wat tegelijkertijd ontstaan is? Weet niet zo goed waar ik het nu moet zoeken.

Geplaatst door

Martijn72 (55)

al 3 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Originele egr?

harry4203 2340
badge vip badge

6 dagen

Nee, eentje van Ridex bij Autodoc vandaan.

Martijn72 55

6 dagen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.