Toyota Rav4: scv boutjes

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: d4d

oke ik ben er aan begonnen om mijn scv kleppen los te halen, moet je niet denken dat ik de boutjes los krijg (deze scv zijn volgens mij nog nooit vervangen km230000) ik ben zelf technisch aangelegd dus heb al veel dingen geprobeerd wd40 enz maar nu ben ik zo ver dat het inbus boutje rondgedraaid is,dus wie heeft een oplossing
ik hoor het wel gr ronald

daimen64

Geplaatst door daimen64 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nico8119 (0), 10 jaar geleden

Vaak helpt het om het boutje eerst een klein beetje vaster te draaien en daarna los. Staal in aluminium blijft echter tricky; helemaal als je er geen gevoel voor hebt.

daimen64 (0), 10 jaar geleden

nou gevoel heb ik wat dit aangaat dus dit is geen oplossing van jou kant

[quote=Nico8119]Vaak helpt het om het boutje eerst een klein beetje vaster te draaien en daarna los. Staal in aluminium blijft echter tricky; helemaal als je er geen gevoel voor hebt.[/quote]

daandc (0) PRO, 10 jaar geleden

Wat mij wel eens is gelukt na het rondraaien van een zeskant een torx pakken die net ietsje groter is en deze met een hamertje erin tikken.

De scherpe kanten van de torx die zetten zich in de bout en tergelijkertijd schrikt de bout grote kans dat de bout zich gewonnen geeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.