Toyota Prius: sleutellampje op dashboard??

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 16v

Een klant van ons rijd een prius en heeft dit (zie afbeelding) lampje branden op het dashboard als de auto op slot staat met de sleutel eruit, ze kunnen niets over dit lampje in het boekje vinden, en het is ze nog niet eerder opgevallen.
Ze hebben mij deze foto doorgestuurd, ik denk dat het wil zeggen dat de startblokkering aanstaat, en dat ze het nog niet eerder gezien hebben, maar voor de zekerheid hoor ik graag een reactie.
De auto rijd verder normaal en het lampje gaat uit als de sleutel erin zit.

Groeten Erik

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/692/priusfoto.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/692...][img]http://img692.imageshack.us/img692/9292/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

02erik02

Geplaatst door 02erik02 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Prius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

patrickbotten (0) PRO, 12 jaar geleden

is volledig normaal, wil zeggen dat er een antidiefstalsysteem in werking is en bij de Prius en de meeste Toyota's is dit transponder (sleutel code)

02erik02 (0) PRO, 10 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, en excuses voor de late reactie.

Groeten Erik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Prius of stel zelf een nieuwe vraag.