Toyota Starlet: Starlet (90) ongelijke verdeling remkracht: voorremmen zeer mati

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Mijn oude en vertrouwde starlet (nooit wat mee aan de hand in de afgelopen drie jaar) heeft nu voor het eerst een echt probleem.

De remkracht is ongelijk verdeelt. Wanneer de rem hard wordt ingetrapt blokkeren de achterwielen(trommel), de voorremmen (schijf) werken nauwelijks. Nou weet ijn monteur niet wat de oorzaak hiervan is, en ik heb zelf ook geen idee.

Is er iemand die ervaring heeft met dit probleem, en is dit nog economisch te verhelpen?

Alvast bedankt!

japiotje

Geplaatst door japiotje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harnak (0), 12 jaar geleden

http://81.26.209.49/~problemcar/viewtopi...

Lees dit maar eens

japiotje (0), 12 jaar geleden

Ik heb het doorgenomen, maar ik heb het idee dat het in dit topic gaat over de verdeling van de remdruk tussen het linker achterwiel en het rechter achterwiel, terwijl mijn auto juist een probleem heeft met de verdeling van de remdruk van beide achterremmen en de remdruk van beide voorremmen.

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

@japiotje:

Indien u wilt reageren op de laatste reactie, doe dit dan in het tekstvak ONDER de laatste reactie waar “antwoordt direct” boven staat en NIET via de button “citeren”.
Het herhalen van de laatste reactie heeft geen enkele toegevoegde waarde.

daandc (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan zit het kogeltje in de remkrachtverdeler vast deze zit op schutbord aan de linkerkant van de hoofdrem cillinder van vooraf gezien .

Wat ook wel eens wil helpen met bhv een verlengstuk van de ratel even een tik met de hamer erop geven .

Deze gaat vast zitten door vocht in je remsysteem meestal door gebrekkig onderhoud .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.