Toyota YARIS 2004: Subframe + A-arm verbogen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 64

Afgelopen weekend schade gereden aan mijn Toyota Yaris door een busluis.
Schade: subframe is verbogen en de A-arm bij het rechter wiel is verbogen. Hij moet natuurlijk ook worden uitgelijnd na deze reparatie.
De garage waar ik heen ben gegaan wilt bovenstaande schade voor 800 euro fixen. Is dit een beetje een redelijke prijs of zeggen jullie dat ik een andere garage moet proberen?

PatchoNl

Geplaatst door PatchoNl , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 1 jaar geleden

De prijs is afhankelijk van het aantal uren dat nodig is om deze schade te repareren.
Dit forum is echter niet de aangewezen plaats om tarieven van garages te bespreken.
Je zou naar een paar garages kunnen gaan en prijzen vergelijken...

Succes.

Hempie1, 1 jaar geleden

Het ligt er aan welke werkzaamheden ze precies uitvoeren. Zetten ze er een nieuw subframe onder en een nieuwe draagarm en moet de auto gericht worden op een trekbank? Met uitlijnen erbij ben je dan toch al 'n uur of vier kwijt. Een gebruikt subframe en een nieuwe draagarm doen de rest en machinetijd.
Dus zo op het eerste gezicht lijkt een dergelijke prijs me niet onredelijk.

@Hans4040 Waarom eigenlijk niet? Het gaat er toch om dat de leden hun technische kennis delen en advies geven en daar komt vanzelfsprekend een prijs schatting uitrollen, lijkt mij?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.