Toyota TOYOTA COROLLA 2003: terugsturen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 3ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Hallo,

sind kort in bezieht van Corolla linera soll 1,6.
Bij langzaam Rijden stuurt de auto soms Niet terug.
Bij hogere snelheden moet ik steeds bijsturen in een bocht waar het stuur normaal in een stand staat.

In de bocht komt het soms voor bij een snelheid van 100 km/h dat het stuur in de hand heen en weer slaat. Zit er bij deze cola op het stuurhuis een stel schroef die het sturen verlicht of verzwaard? Of is het een probleem van de rubbers van de draag armen? Ik vind het bij hoge snelheden nogal gevaarlijk als het stuur zo reageert. De banden zijn nieuw en verder rijdt de auto prima hij trekt niet naar links of rechts ook niet tijdens het remmen en het optrekken. graag uw reactie!

okka

Geplaatst door okka (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

memos (10) PRO, 4 jaar geleden

Beginnen met controleren van speling op draagarmen, fuseekogeles en stuurkogels. Eventueel uitlijnen. Theoretisch kan het nog in de banden zitten (bv verkeerde, te brede maat), maar dan zou het na het monteren van deze nieuwe banden moeten zijn ontstaan.

    Ik ga maandag naar de garage waar ik hem gekocht heb. Bedankt voor de tip! - okka (0), 4 jaar geleden

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Auto particulier gekocht of bij een bedrijf? In het laatste geval heb je (wettelijke) garantie.

kaleido 1 (1565) PRO, 4 jaar geleden

Taatslagers van de schokbrekers voor kunnen dat haken in het stuur ook veroorzaken als deze defect zijn of te zwaar gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.