Toyota Corolla: trekt naar rechts

Bouwjaar: 2003

onze corolla trekt na 4x overnieuw uitlijnen (volgens de dealer staat hij nu 1 minuut naar links dus zou die naar links moeten trekken) maar trekt deze nog steeds naar rechts (licht) je moet dus nog steeds iets naar links sturen om rechtuit te gaan.

De dealer zegt inmiddels dat er niets aan te doen is en dat het goed is. Is dit normaal of is dit op te lossen? misschien naar een andere dealer?

aaten

Geplaatst door aaten (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

ik denk mee .zit.. stuur huiskogel.wel goed vast.?? aan binnen kand van het wiel?? gr jaap

De hakkelaar (0) PRO, 19 jaar geleden

als er geen remmen aanlopen e.d., dus ook niet achter! geen speling op kogels e.d., zal het toch op uitlijning aankomen, probeer eens een goede bandenservice, vaak hebben die de beste uitlijn apparatuur! succes

tcf (0), 19 jaar geleden

Heb je niet orginele lichtmetalen velgen gemonteerd??

aaten (0), 18 jaar geleden

Na een lange tijd even weer een antwoord. nee er loopt niets aan tenminste niet voor zover wij kunnen vinden er zitten ook geen lichtmetalen velgen op gemonteerd zijn gewoon staal en we hebben twee sets (1 met zomer en 1 met winterbanden) dit geeft geen verschil. Binnenkort toch maar eens een bandenservice proberen, weet iemand een goed in oos-gelderland of in de buurt van Den Haag?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.