Toyota RAV4 2021: Trillen

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 306

Hallo, we hebben een RAV4 Prime XSE (Bi-Tone Plus) Plug-In Hybride van 2021. Soms trilt de aandrijving van de auto. Dit is niet altijd het geval maar wel vaak als we langere stukken (+ 1 uur) rijden, als alles warm is zeg maar. Zeker bij cruise control valt dit enorm op. Dan start een trilling voelbaar in het stuur en in de bodem van de auto. Doe je het gas er af dan is het meteen weg. We hebben een nieuw set velgen met nieuwe banden gemonteerd maar dat maakt geen enkel verschil. Ook benzine of elektra maakt geen verschil. Ik ben nog niet in de garage geweest met het probleem omdat het niet altijd aanwezig is. Ik zou echter graag een indicatie of denkrichting willen hebben wat een eventueel probleem kan zijn.
Alvast dank.

victordr

Geplaatst door victordr (55) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1290) PRO, 1 week geleden

Aandrijfas /tussenas
Geen garantie meer ?

victordr (55), 1 week geleden

Het is een Amerikaanse auto. Via de dealer heb ik 10 jaar garantie. Maar ik zou het graag willen weten daar het probleem er niet altijd is. Ik heb ook al gelezen dat de koppelomvormer dit probleem kan veroorzaken.

kaleido 1 (1290) PRO, 1 week geleden

Blijft voor ons ook gissen natuurlijk we kunnen zonder onderzoek ook niets met zekerheid zeggen en slleen maar ideeën aandragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.