Toyota Yaris 2004: Uitval digitaal instrumentenpaneel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

Beste forumleden,

Mijn Yaris 2004 heeft een digitaal instrumentenpaneel. Deze bestaat vooral uit blauwe verlichting en daarnaast enkele elementen in rood (laatste streepjes snelheidsmeter). Af en toe valt alleen de blauwe kleur van het paneel uit.

Heeft iemand een idee hoe de verlichting van dit paneel werkt en wat er mis kan zijn? Kan het bv een stekkerverbinding zijn; een aantal elementen van het dashboard zijn vorig jaar los geweest ivm de terugroepactie met de airbags.

Alvast dank,

Michiel

Michiel-0478

Geplaatst door Michiel-0478 , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

Highway PRO, 4 weken geleden

waarschijnlijk daschboard defect, neem contact op met kms

Michiel-0478, 2 weken geleden

Dank je voor je reactie. Ik begrijp dat er iets defect is en aannemelijk nabij het display. Ik hoopte op iemand die het probleem kent voor ik het demonteer en doormeet. Opmerkelijk is dat het incidenteel optreedt. Je denkt dan snel aan een connector oid. Mvg Michiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.