Toyota Avensis: verminderde remkracht

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 D-4D

Ik heb de injectoren (onder garantie) moeten laten vervangen omdat de wagen slecht startte als hij koud was, en toen ik de wagen weer ging ophalen waren de remmen plots niet meer zo direct en ook wisselvallig. De ene keer remt hij wat beter dan de andere keer, maar hij remt sowieso een pak slechter dan tevoren. Er zit wat vertraging op en je moet ook harder duwen om te stoppen. Ook het stuur en de koppeling lijkt me zwaarder aan te voelen dan vroeger. Ik ben er mee teruggeweest en men heeft dan de remolie vervangen maar het probleem lijkt niet te zijn opgelost. Heeft er iemand een idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?

atoyo

Geplaatst door atoyo (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

daandc (0) PRO, 13 jaar geleden

Gaat het pedaal ook zwaar ??

Zijn ze de vacuumslang niet vergeten van de rembekrachtiger vast te maken of trekt deze valse lucht .

Of roest op de geleiderbussen ( van de remklauw) voor kijk eens of deze gangbaar zijn .

atoyo (0), 13 jaar geleden

Ja het pedaal voelt zwaarder en sponzig aan. Het is iets dat dus op één dag tijd ontstaan is: auto binnengebracht in garage met normale remmen en dag nadien dus niet meer zo.

daandc (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan zou ik met deze mededeling teruggaan en vragen wat ze allemaal los hebben gehad !!

Zoals ik al aangaf vacuumslang bijv .

atoyo (0), 13 jaar geleden

Het startprobleem is schijnbaar ook niet opgelost, nadat zowat alles al vervangen werd! Injectoren, startmotor, gloeikaarsen, batterij...

daandc (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan zou ik zeker terug gaan naar de garage !!!

succes ermee .

Hou ons op de hoogte .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.