Toyota Starlet: Versnellings bak

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 12v EP70 1EL

Ik heb een toyota starlet 1.0 12v EP70 1EL 4 bak en wil er een 5 bak onder plaatsen omdat hij op de snelweg wel erg veel toeren maakt. heeft iemand een idee naar wat voor soort/nummer/type bak ik op zoek moet.
Alvast bedankt voor de aandacht.
Groeten van Rudolf.

Neandertaler

Geplaatst door Neandertaler (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

geertsje (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat is de zelfde bak wat bouwaard betreft ,alleen een uitbouw met een zwart slalen deksel aan de zijkant.

Dit is voor de 5 e verselling

De groeten

Marcelllecram (0), 16 jaar geleden

Is de 4bak inmiddels al vervangen voor een 5bak? Wat zijn de resultaten? Want ik vind zelf ook dat mijn auto wel met een tandje meer uit de voeten zou kunnen, al vraag ik me af of dit werkelijk een positief effect heeft of alles, want in de 5 zal de trekkracht nog minimaler zijn, wat het verbruik doet toenemen...

Gerald T (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit heeft weinig zin. Door het lage vermogen zal het brandstofverbruik doen toenemen. En als je de bak wisselt moet ook het schakelmechanisme tot en met in de auto vervangen worden!

Groeten Gerald

Marcelllecram (0), 16 jaar geleden

Dat van het verbruik daar ben ik ook bang voor, alsmede het totale gebrek aan trekkracht als je eenmaal in de 5 zit... Dus hoop dat de operatie is doorgegaan, ben benieuwd naar het resultaat. Het feit dat er veel vervangen moet worden zou niet het probleem zijn als je toch een 2e handsje zou gebruiken. Als je dan toch eenmaal bezig bent...

Starley Ferrari (0), 16 jaar geleden

Kijk eens op het forum van de Starlet Club Holland. Daar zitten een aantal mensen die dit gedaan hebben en je eventueel van tips kunnen voorzien. Het schijnt prima te gaan en een goed resultaat (minder herrie, toeren) op te leveren.

daandc (0) PRO, 16 jaar geleden

de 5 bakkie s zijn van het type c15 bij de starletjes ep 80 gr daan

Neandertaler (0) PRO, 15 jaar geleden

nog voor we wat hebben kunnen uitrichten rijdt een vriend van me de auto op een hoop. erg jammer, maar hij had gelukkig niks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.