Toyota Corolla Verso: verso d4d foutcode 1226

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,0

Beste collega´s, ik zit voor het moment vervelend in de knoei. verso geeft foutcode 1226 , heb scv kleppen vervangen en luchtmassameter want die was kapot. ik ben voor het moment in het buitenland ivm garantie van dit voertuig maar ben enkel met de KTS hier, aangezien ik mercedesspecialist ben en enkel maar gehoord heb van de problemen met de d4d is voor mij elke suggestie welkom. de injectoren zijn volgens het programma binnen de waarde, klepjes vervangen, dieselfilter, luchtmassameter, visuele controle gedaan van eventuele kabelbreuk, geen resultaat, bij koude motor geen probleem dit betekent starten en de wagen draait 1100 toeren en ik kan accelereren maar zodra hij een beetje warmte heeft gaat hij in nood om vervolgens te stoppen. daarna niet of bijna niet te starten. starttoerental is goed en ik heb nog niet gehoord van een kapotte gaspedaalsensor, elke suggestie is welkom aangezien ik hier met beperkte middelen moet werken en de enige toyotagarage die uitgerust is met de originele scanner is 250km verwijderd daarbij is de hoofdmekanicien ziek en de eigenaar geeft mij geen toestemming om de scanner te gebruiken, ikzelf dacht misschien toch aan injector of raildruksensor maar zoals beschreven, 250km toyotagarage plus de kosten zijn voor mij. HULP is welkom collega's. vriendelijke groeten J-P

J-P12

Geplaatst door J-P12 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

scv kleppen heb ik eerder meegemaakt bij een rav4 , naar blijkt is als de storingen blijven dat er dan een probleem is met de brandstofpomp.

J-P12 (0) PRO, 11 jaar geleden

bedankt voor je reaktie peter, ik heb een zwart vermoeden dat het dit gaat worden, ik probeer om een 2de hands te vinden hier

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik weet niet waar je zit , maar succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.