Toyota Corolla Verso: weg gedrag

Bouwjaar: 2005

bij het nieuwste type verso is de koers vastheid bij rechtuit rijden niet zo best elk hoogje of spoor in de weg reageert hij op.Is uitgelijnd , voor op michelins gezet,maar blijft zoeken,kilometerstand 4500 zijn er meertoyota rijders die dit ook hebben?

tonny11609

Geplaatst door tonny11609 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

a40 (0), 18 jaar geleden

het kan zijn dat je de rechtuit stand moet inleren mischien dat ie dan op dat punt wel goed reageerd

pjotter9144 (0) PRO, 18 jaar geleden

weet je er zeker van of er wel speling op het stuur zit? (vrije slag dus) de speling kan afgesteld worden op het stuurhuis. als er te wijnig of helemaal geen speling op het het stuurwiel aanwezig is zal hij altijd blijfen zoeken.. suc-6 verder

tonny11609 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb overal nog eens rondgevraagd bij div collega's en het schijnt dat dat type daar allemaal min of meer last van hebben?

Marc Bouman (0) PRO, 18 jaar geleden

Jouw klacht specifiek hebben we nog niet gehad. Wel hebben we problemen gehad met banden die schuin afsleten. Bij het uitlijnen bleek de camber niet goed te staan. Daar kunnen jouw klachten ook mee verminderd worden.

tonny11609 (0) PRO, 18 jaar geleden

Marc ik heb hem opnieuw laten uitlijnen bij een bedrijf dat zulke problemen meer gehad heeft, niet specifiek Toyota en die heeft hem zuiver volgens de nieuwste gegevens afgesteld en het is nu een stuk beter al voel je de sporen in de weg toch nog iets maar met 4.500 km op de teller is die ook nog wat stug wordt nog wel losser denk ik grt.Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.