Toyota Corolla: Powerbox??

Bouwjaar: 1998

Hallo mensen, mijn Toyota Corolla is een 2.0 Dsl van 1998. Motorcode: 2CE. Electronisch geregelde brandstofpomp.(Met ECU).Nu ben ik benieuwd of ik een powerbox voor deze motor kan kopen. Zoja waar kan ik dan terecht voor deze powerbox? Kan iemand mij dan a.u.b een adres in NL geven,alvast bedankt. Ik weet tot zover dat er voor de 2.0 Turbo diesel(uit de avensis) wel een powerbox te verkrijgen is. Maar past deze ook op een Non Turbo. Zijn wel dezelfde blokken,alleen de turbo en electronica verschillen. Wat Pk's erbij kan geen kwaad toch? Ok. Groeten...Chris

C.F.S

Geplaatst door C.F.S (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

PL (0), 18 jaar geleden

In Venraij,(maar op de site staan ook andere verkooppunten van ze)Essing Dieseltuning. Heb net even gekeken, ze hebben een mooie nieuwe site: www.dieseltuning.nl Op de site staat de 2C zonder turbo er niet bij, maar ik zou even bellen.

robbie10011 (0) PRO, 18 jaar geleden

hey hallo
volgens mij is er voor dat type motor geen powerbox te krijgen.

anthonius (0) PRO, 18 jaar geleden

Toyota kennende halen ze het meest rendabele vermogen uit een motor, en het vermogen wat ze opgeven is zelfs nog lager dan dat het werkelijk is! de 2CE motor heeft voor een ouderwetse voorkamer-diesel best pittig vermogen. Als je daarmee gaat klooien is het eigenlijk vragen om moeilijkheden. Kost een hoop geld, en uiteindelijk wen je weer aan dat extra beetje vermogen en wil je nog sneller. Geniet lekker van deze kar, ze zijn onverwoestbaar, rijdt erg zuinig en als je vermogen wilt had je geen diesel moeten gaan rijden.

Michiel7811 (0), 18 jaar geleden

Nou ton, ik ben erg blij met mijn erg trage 2.0 corolla diesel maar ik vind hem niet erg zuinig. Een golf 2TDI 90 pk (die mij wel meer in onderhoud zou kosten) rijdt bij dezelfde rijstijl toch 3 km meer op een liter.

m

Hendrik4290 (0) PRO, 18 jaar geleden

Geen voorkamer, dat heeft alleen Mercedes, maar wervelkamer.
(Sorry, ik kon ket niet laten)

C.F.S (0), 18 jaar geleden

Ja Ton,....ik ben het op dat gebied met je eens. Sportiviteit en zuinigheid gaan niet met elkaar samen. Dus op dat gebied is het kiezen. (Behalve op de nieuwe Toyota Avensis D-Cat. 180 Pk's uit een 2.2 Liter blok man!...hoe leuker kunnen ze het niet maken die Jappies.Krachtig,zuinig,schoon!) Sorry....kon ik ook niet laten. Ben ik erg trots over/op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.