Volkswagen Golf V: 01134 foutcode akoestisch signaal

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: BKC

Beste collega's

Bij deze auto gaat het akoestisch signaal regelmatig van de gordel. Als je de passagierszetel effe beweegt is het een tijdje weg. Aan de bedrading is niks te zien. Is er hier soms een dienstnota van of weet iemand dat je de bedradingen maar door verbinden en de fiches afknippen, zoals we bij de Astra G deden?

Geplaatst door

jhl (0)
badge

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

het gordel slot wil nog wel eens de boosdoener zijn.

groetjes jan.

jan T 100
badge vip badge

10 jaar

Jan, dank voor de tip, maar hier is het niet het gordelslot in dit geval blijkbaar. Vandaar mijn vraag of die bedrading onder de zetel mag "doorverbonden" worden of niet.

jhl 0
badge

10 jaar

ja natuurlijk mag dat de stekker zorgt zeker af en toe voor storing .

groetjes jan.

jan T 100
badge vip badge

10 jaar

In de ziting onder bekleding onder je kont zit ook een sensor en deze willen nog wel eens stuk gaan. Dan denkt het systeem dat er iemand zit zonder gordel om. Denk als je de gordel aansluit dat het signaal weg is?

ricky 0
badge

10 jaar

Met of zonder gordel blijft identiek, vandaar.

jhl 0
badge

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.