Volkswagen Golf IV: Climate control van VW Golf Comfortline 2004 blies warme lucht

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel

Betreft een VW Golf Variant Comfortline 2004. De Climatecontrol blies alleen maar warme lucht. WW-monteur erbij, die voor zover hij dit kon bekijken tot de conclusie kwam dat of de temperatuursensor defect was of temperatuurklep niet naar behoren werkte. Omdat hij e.e.a. niet kon uitlezen advies om naar een garage te gaan.
Omdat mijn eigen garage i.v.m. vakantie dicht is, naar een Vakgarage gegaan die ook voor de WW werkt.
Auto 2 dagen in de garage gestaan waar men tot de conclusie kwam dat het scharnier van de temperatuurklep niet naar behoren werkte, omdat een passend asje niet voorhanden was heeft men het zelf gerepareerd en inderdaad de auto koelde weer.(1-8-2014)
Gisteren(4-8-2014) in de avond toen de temperatuur gezakt was tot onder de 20 C ging de aanjager steeds harder blazen.(temp. ingesteld op 20 C) maar dat was koude lucht. Temp. ingesteld op 30 C maar geen warme lucht.
Wat kan nu het probleem zijn??

Kun je alleen een temperatuurklep vervangen of gaat dat in combinatie met bijv. stelmotor en zijn er meerdere temperatuurkleppen?

Durack

Geplaatst door Durack (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Dan zou je denken weer iets mis met die temperatuurklep. Misschien hebben ze hem toch niet goed gerepareert dus ik zou weer even terug bij hun langsgaan.

Durack (0), 9 jaar geleden

Teruggegaan naar de garage en die kwam met het voorstel om de kachelunit te vervangen, alleen klep vervangen zou niet kunnen?

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Als het echt een deel is wat op het kachelhuis gemonteerd zit, dus 1 geheel ja dan zou het kunnen dat het niet anders kan maar ze hebben hem al eens profisorisch gerepareert toch? Misschien kunnen ze hem nu beter profisorisch repararen? Zal vast een mogelijkheid zijn om de klep weer juist te laten werken dmv lijm oid maar snap ook wel weer dat een garage daar geen uren aan gaat besteden terwijl ze niet de garantie kunnen geven dat het juist blijft werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.