Volkswagen Golf: Betr.: Slecht weer "plakkend gaspedaal?"

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: Variant 2.0 TDI

Beste VW-experts/liefhebbers,

Ik merk, en ik denk dat dit het meeste voorkomt met slecht weer "nat weer", dat zodra ik bijvoorbeeld van de snelweg afkom en heel de tijd met cruise controle gereden heb. Dat ik, zodra ik onderaan de afrit de stad in wilt rijden, dat ik met het optrekken een raar gevoel krijg.

Mijn eerste reactie was wellicht een elektrisch probleem. Heb eerder een benzine auto gehad met bougie/bougiekabel issues, gevolg was haperingen tijdens het optrekken.

Het haperen wat ik nu ervaar is niet zo erg als toen met die benzine auto.

Het gaspedaal volledig intrappen ervaar ik geen problemen.

Het lijkt wel of dat mijn gaspedaal ook plakt. Als ik het gas loslaat reageert die niet altijd gelijk. Ik las een soortgelijke post over dit onderwerp maar dat had te maken met een gasinstallatie. En dat is hier niet het geval.

Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen!

Volledige specificatie: Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI 140pk Sportline(H6)

BurndjeVW

Geplaatst door BurndjeVW (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Het eerste wat ik zou doen is hem even laten uitlezen en kijken of en welke storingen erin staan en vanaf daar verder kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.