Volkswagen Golf 3 tdi '94:

Bouwjaar: 1994

Beste mensen!
Onlangs heb ik een golf gt tdi weten te bemachtigen waar ik zeer tevreden over ben. Helaas het nogal “bekende” probleem met het inhouden tijdens het doortrekken. Soms pakt ie op en trekt dan in 1 ruk door en de andere x voel je hem echt goed doortrekken en dan ineens lijkt het of je begrenst wordt tussen de 2200 en de 3000 toeren.
Nu heb ik de LMM al schoongemaakt , mijn vermoeden is dat het magneetventiel van de turbo (naast de luchtfilterdoos) hapert. Je kunt hem luid horen tikken als de auto stationair draait.. toch niet normaal of wel ?!
Als je de stekker er vanaf trekt is het tikken weg.. bestaat de mogelijkheid dan dat deze soms wel en soms niet functioneert ?
Ik heb helaas geen mogelijkheid om een diagnose uit te voeren met een laptop of meetkast.
kan iemand mij helpen ?

TDI-maniac

Geplaatst door TDI-maniac (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ruudgolf (0), 19 jaar geleden

Het tikken van dit relais is heel normaal. Doen ze allemaal. Ik vermoed toch de LMM.. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.