Volkswagen golf 3 tdi: start probleem

Bouwjaar: 1997

ik heb een golf 3 90 pk uit 97 het duurt heel lang voor dat hij start ook al is hij warm ik heb de al nieuwe gloei bougies er in gedaan maar het is nog niet goed kan het relais 109 zijn
als ik hem laat uit leesen zien ze niets ik heb de tempretuur sensor vernieuwd maar dat is het ook niet als ik die in het ijs leg dan start hij wel snel heeeelp

nol5000

Geplaatst door nol5000 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij de huidige buitentemp gloeit een tdi helemaal niet, heeft dus niets met de gloeiinstallatie te maken. Een direct ingespoten diesel in goede conditie start gewoon direct boven de 5 graden zonder te gloeien.

Houd je nog een paar dingen over: Timing brandstofpomp, staat van de verstuivers of verlies compressie.

Deze zijn alledrie te testen.

Hoeveel Km heeft de TDI eigenlijk al achter de rug??

nol5000 (0), 19 jaar geleden

26000 de compressie is goed die heb ik laaten meten maar het raare is als ik de stekker van de tempretuur sencor los trek dan start hij wel snel ???

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij heeft Jos Bruyninckx laatst verteld dat dit betekent dat je de startmotor moet vervangen. Zoek maar eens wat berichten terug.

Succes, Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.