Volkswagen golf vr6: stotteren

Bouwjaar: 1994

hallo,
ik heb sinds een paar maanden een golf vr6. bij de eerste 100 km liep ie op 5 cylinders waarop de onstekingsbox(elektrisch,geen rotor)is vervangen. maar wat mij meteen opviel is dat er geen zekering in de motorelektronic zit. heb hier een zekering ingestoken maar dan loopt ie alleen veel langzamer. maar vind het wel raar. waarom zit ie er dan in of waarom is ie eruit gehaalt?misschien weet daar iemand antwoord op. verder is het zo dat als ik als de motor warm is en boven de 50kmh rijd en onder de 2000 toeren rijd en gas geef dat ie stottert.heb echt veel mensen gevraagd en veel weten het niet en de een zegt dat het door de compressie komt of door de onstekingskabels. heeft iemand hier ervaring mee? ook als ik volgas geef bij statonair doet ie dat. bij hoge toeren is alles goed en loopt ie als een trein, maar dit irriteert een beetje. hoop graag iets te horen, bedankt bruno

bruno1471

Geplaatst door bruno1471 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

andrévr6 (0), 19 jaar geleden

Ik zou hem even uit laten lezen,Dan hangen ze er een laptop aan en kunnen ze eventuele storingen zien.Bij mij duurde het 5 min en het koste 10 euro.

bruno1471 (0), 19 jaar geleden

mijn dank voor de tip. maar is er een mogelijkheid om dat zelf te doen, ik heb gehoord met vagcom maar dat moet zeker ergens te downloaden zijn, en zo'n kabel is ook wel te maken toch?weet jij of iemand anders hier meer over?groet bruno

bruno1471 (0), 19 jaar geleden

ok heb 'm laten uitlezen en de dealer vond geen foutmelding. raar....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.