Volkswagen golf 3: olie zoemer

Bouwjaar: 1994

ik heb problemen met mijn olie zoemer als er te weinig olie in zit dan zoemt hij niet en olie lampje brand ook niet hoe kan ik dit testen en waar zitten de sensoren kan i,k hier aarde op zetten om te kijken of mijn olie lampje dan brand en zoemt of hoe kan ik hier anders achter komen weet niet of hij het ook heeft gedaan of niet

dennis2129

Geplaatst door dennis2129 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij heeft deze motor geen niveaumeting, alleen een oliedrukcontrole. Houd dus in dat je zelf met behulp van de peilstok het zaakje op niveau moet houden. Als ie gaat toeteren en knipperen ben je dus te laat, want dan is er geen oliedruk meer.

succes

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

geheel met harry eens er zitten twee zenders in maar die geven alleen maar de druk in het systeem weer.
en zodra die gaan branden ben je al ver heen met je olie voorraad.
succes max.

dennis2129 (0), 19 jaar geleden

ik heb nu twee nieuwe zenders erin zitten maar hoe weet ik of ze werken zit nu voldoende olie in wil toch dat iets mij waarscuwt dat er geen olie meer in zit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.