Volkswagen Golf: 1.6 K-Jetronic ingebouwd, loopt slecht

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 K-Jetronic

In mijn Golf II 1.3 multipoint injectie heb ik een 1.6 multipoint injectie ingebouwd, met K-Jetronic. Motor komt uit een Scirocco heb ik me laten vertellen. De auto loopt nu op 4 cilinders eindelijk, maar trekt niet, en loopt niet echt lekker. Heb het idee dat hij veel te rijk staat. Boven de 5000 tpm doet ie niet veel meer, en als ik constante snelheid rijd, begin ie in de uitlaat soms te ploffen.

Waar kan ik ergens de standaard afstelgegevens vinden? Is een K-Jetronic waarbij ik ook de opbrengst per cilinder apart kan afstellen.

22B

Geplaatst door 22B (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lompe70 (0), 16 jaar geleden

Heb je ook de brandstofpomp vervangen? k-jet werkl nl. met een systeemdruk van boven de 5 bar. Een multipoint maar met een druk van max. 2.5bar, en heeft ook te weinig opbrengst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.