Volkswagen Passat:

Bouwjaar: 1993

De motor van mijn Passat sloeg plotseling af. Bij controle blijkt dat er geen benzine vanuit de tank komt. Als ik de benzineleiding voor in het motorcompartiment loskoppel en hieraan zuig komt er geen benzine. Ook als je erop blaast hoor je alleen maar lucht in de tank stromen en geen benzine borrelen. Kan er iets losgeschoten zijn in de tank waardoor de er boven het benzineniveau wordt aangezogen?
Bij voorbaat dank.

Frans3259

Geplaatst door Frans3259 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij is je brandstof pomp overleden....

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

of je tank leeg :)

brandstofpomp kan je meestal bereiken via een klepje onder je achterbank.


suc6

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Zit onder dat klepje niet de vlotter?

mb-man (0) PRO, 19 jaar geleden

benzine pomp hangt toch onder de auto ??
en de vlotter zit toch onder het luikje , maar anders gewoon even een aparte voeding naar de pomp leggen en kijken of hij dan wel werkt

uibeltje (0), 19 jaar geleden

ik heb bij mijn golf net de pomp vervangen en ik denk dat deze hetzelfde is als een passat uit dat bouwjaar.
bij een golf zit de pomp onder een klepje in de kofferbak, aangezien de passat iets groter is zit deze mogelijk onder de achterbank. Als je de stekker van de pomp aftrekt en het contact aanzet moet je ca 2 sec 12 V meten op de juiste aansluitingen (is 4pins, het zijn waarschijnlijk de 2 dikste draden), als je dit meet is de pomp hoogst waarschijnlijk kapot.

Frans3259 (0), 18 jaar geleden

Inderdaad was mijn brandstofpomp overleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.