Volkswagen Golf:

Bouwjaar: 1983

wie kan mij helpen met mijn golf 1.8i dx. deze loopt op drie pitten. weegschaal met pomp al vervangen. bougies en de rest ook al vervangen

ronald10358

Geplaatst door ronald10358 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Parlato (0) PRO, 18 jaar geleden

Al compressie gemeten ?

ronald10358 (0), 18 jaar geleden

ja zijn alle 4 bijna gelijk

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Injectors uitwegen met bekerglazen, teveel afwijking geeft jouw probleem.

Valse lucht langs leiding naar rembooster kan ook.

Parlato (0) PRO, 18 jaar geleden

Let ook op valse lucht langs injector-rubbers.
Injectors zitten in houders die je kunt losdraaien (ik dacht inbus 11), deze houders zijn ook weer afgedicht tov de cylinderkop door rubbers aan de onderzijde.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je de houders gaat losdraaien kun je meteen het spruitstuk demonteren, deze breken namelijk onheroeppelijk af. De stukken kunnen dan door de inlaatklep de motor in vallen. (als deze geopend is.

Als het spruitstuk er af is kun je een lap in het inlaatkanaal proppen en dan de houder (kunstof) er uitdraaien. Breekt ie dan kun je met een stofzuiger de brokken uit het gat halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.