Volkswagen Golf: aandrijving achter ruiten wisser

Bouwjaar: 2000

Hallo, wie kan mij zeggen hoe ik mijn achter ruitenwisser weer aan de gang krijg?? Hij reageert eigenlijk nauwelijks meer als ik deze aan zet en weet ook niet goed hoe ik het achter paneel los krijg zonder de boel kapot te trekken, heeft iemand tips/trucs??

vr. gr.
Jako

jako4857

Geplaatst door jako4857 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

het paneel zit in de handgrepen met schroefjes vast : evt achter de lampenkapjes.
deze schroeven verwijderen en dan het paneel met veel geduld lostrekken (zit geklikt).

zo zit het paneel vast.


en wat betreft het defect aan je wisser.... ik zou het in eerste instantie op het motortje houden... veel anders zit er niet... loop wel ff de draden na voordat je hem vervangt...


suc6

jako4857 (0), 19 jaar geleden

Oplossing: Motortje compleet gede-monteerd en schoongemaakt, overal corrosie omdat het sproeiertje verstopt is geweest en deze door het motortje loopt. Motortje is hierdoor kortgesloten en is mijns inziens niet meer te repareren. Er zit dus helaas niks anders op dan een ander motortje te kopen.....
vr. gr.
Jako

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.