Volkswagen Golf IV: Aankoop GTI

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik ben van plan om een Golf 4 GTi te kopen het moet een 1.8 met turbo zijn. Zijn er zwakke punten bij dit type en waar moet ik op letten?

Zijn de turbo's een zwakke punt? Bij mij oude golf tdi was de turbo niet een sterk punt namelijk ook koppeling versnellingsbak en vliegwiel was niet echt een sterk punt. Voor de rest kende de auto niet echt zwakke punten ja electronica maar dat was niet meer dan een paar lampjes en airbaglampje dat af en toe brandde.

golf86

Geplaatst door golf86 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Toch niet onverstandig de auto voor aankoop te laten keuren. Dit soort GTI worden doorgaans niet voorzichtig behandeld.
Een verrassing achteraf is niet uitgesloten......

Gr. paul

Santa (0), 15 jaar geleden

En een snel slijtende koppeling zegt vaak meer over de rij-kwaliteiten van de BESTUURDER dan over de kwaliteit van het frictiemateriaal....

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Wat wel eens voorkomt:verstopte oliepompzeef,kettingspanner,en belangrijk de tandriem vervangen bij 100.000km,komt niet vaak voor,maar heb ze wel eens spontaan gebroken gezien binnen de vervangingsperiode.
En idd een aankoopkeuring laten uitvoeren,want bij veel mensen is een GTI.......Petje.....kromme rug naar rechts......Volgas......enz enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.