Volkswagen Touran: Aankoop Touran ex dienstwagen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Beste,

Op dit moment heb ik een leuke auto gevonden namelijk een Touran bj2008 met een kmstand van rond de 140.000 Ik vond het wel vreemd, een auto nog niet zo oud met zoveel kilometers. Eenmaal bij de garage aangekomen bleek het een dienstauto van de politie geweest te zijn. De stickers waren er nog niet goed afgehaald en op de auto waren nog een aantal duidedlijke plekken zichtbaar. Bv waar de lichtbalk had gezeten, de lak was er af op sommige plekken door de stickers. Wat kleine deukjes. De motor klonk goed. En de nap is ook aanwezig. Een hele waslijst vol kleine reparaties. Banden vervangen, aantal kleine beurtjes, pas een grote beurt gehad. Op zich geen erge dingen die er bij stonden.

Eerste waar ik vanuit ging was " dit is vast een afgeptrapte bak" op het eerste gezicht nee niet echt. Ik heb nog geen testrondje kunnen maken vanwege het late tijdstip. Maar ik was ook niet gerustgesteld vanwege de uiterlijk van de auto.

Mijn vragen aan jullie. Ik heb totaal geen ervaring met tourans. Wat zijn bekende problemen bij de tourans. Raden jullie het aan om een extra motor/versnellingsbak garantie er bij te kopen?

djsavtug

Geplaatst door djsavtug (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Beste leden
Problemcar.nl houd zich voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen.
Om eigenschappen van voertuigen te bespreken zijn er een tal van mediums te vinden waar u antwoord zult vinden op al uw vragen.
Natuurlijk willen we u best een stukje op weg helpen:

www.autoweek.nl www.autozine.nl

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.