Volkswagen 0: Aansluitschema / Kabel nummers Gemini

Wie o wie kan mij helpen aan een aansluitschema van een GEMINI 7462 alarm ?

Heb het alarm gebruikt gekocht,ook zat er een gekopieerde handleiding bij,alles leuk en aardig,alleen zit er bv op de massa en op de + standaard zwarte kabels die uit het alarm komen,op het uiteinde van de kabel staat dat een nr wat overeenkomt met bv 12V en massa maar de uiteindes van de kabels zijn natuurlijk eraf of ingekort zodat er geen nr meer te zien is.

Dus ik zoek eigenlijk een schema of tekening waarop staat waar de kabels naar toe gaan,vanaf het alarm.

Ik vraag dit omdat ik hem niet verkeerd wil aansluiten,omdat andere de kleuren van de kabels veranderd of verlengt hebben,en het dus niet meer klopt t.o.v. het origineel.

Op de witte stekker die het alarm ingaat staan nummertjes,het zou dus super zijn als iemand mij kon vertellen,welk nummer,waarheen gaat.

Bedankt!

vwmuisje87

Geplaatst door vwmuisje87 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

http://www.gebruikershandleiding.com/Gem...

Denk dat je dit al hebt,en als de nummers op de draden weg zijn dan wordt het lastig denk ik.
Misschien heeft iemand een nieuwe in doos en kan je daarmee de draden/nummers vergelijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.