Volkswagen Golf V: Aanzuigslang Lucht

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Beste mensen,

Ik heb een Golf 5 2.0 Sportline uitvoering, helaas ontbreekt er een aanzuigslang waardoor ik geen buitenlucht kan krijgen in me interieur, de garage heeft mij geadviseerd om door hun te laten maken, helaas vindt ik de kosten erg hoog en wil de onderdeel zelf kopen via internet en gelijk aansluiten, ik ben helaas niet technische en wil door jullie hulp zelf maken.

De probleem is dat ik niet weet waar ik de slang aan moet sluiten (waarschijnlijk bij de radiator).

Ondertussen heb ik 3 foto's gemaakt van de Aanzuigslang Lucht opening.


[url=http://postimage.org/image/hz2uh701h/][img]http://s18.postimage.org/hz2uh701h/foto_...[/img][/url]

[url=http://postimage.org/image/58vec4u93/][img]http://s15.postimage.org/58vec4u93/foto_...[/img][/url]

[url=http://postimage.org/image/a539frebh/][img]http://s14.postimage.org/a539frebh/foto_...[/img][/url]

fOndip

Geplaatst door fOndip (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

JaapVeld (0), 11 jaar geleden

ik zou zeggen zoek eens even bij een autosloperij daar vindt je vast wel wat je zoekt voor een mooi prijsje.

Gr Jaap

fOndip (0), 11 jaar geleden

bedankt voor je reactie, die onderdeel is overal verkrijgbaar zowel op internet als bij de sloop, alleen is de vraag hoe ik de slang moet aansluiten bij het uiteinde dus in dat geval boven de radiator of onder, ik kon het niet vinden vandaar mijn korte vraagje.

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Die slang die er ontbreekt is er voor om altijd koele lucht voor de motor aan te voeren . Het is dus niet voor het interieur !! Volgens mij mis je een stuk plastic in de vorm van een platte trechter . Deze zit weer vast bij/onder de motorkap-sluiting .
Nu zuigt de motor warme lucht van de radiateur. Met de winter in aantocht lekker zo laten zitten tot in het voorjaar.
Succes.

fOndip (0), 11 jaar geleden

[quote=Punt]Die slang die er ontbreekt is er voor om altijd koele lucht voor de motor aan te voeren . Het is dus niet voor het interieur !! Volgens mij mis je een stuk plastic in de vorm van een platte trechter . Deze zit weer vast bij/onder de motorkap-sluiting .
Nu zuigt de motor warme lucht van de radiateur. Met de winter in aantocht lekker zo laten zitten tot in het voorjaar.
Succes.[/quote]
Oke vriendelijk bedankt voor je reactie, waarschijnlijk heb ik verkeerd begrepen van de garage, nu is het duidelijker geworden voor mij, ik laat hem dan even zitten tot in voorjaar en dan vraag ik hem aan de garage voor die plastic platte trechter zoals je dat zei.

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Klopt, er hoort een plastieke slang aanvast die 180 graden gedraait is en aan het voorfront horen ook nog 3 plastieke behuizingen aanvast waar weer die slang op gemonteerd wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.