Volkswagen Golf: ab maken op de bestaande cv

Bouwjaar: 1999

Ik heb de zogenaamde dikke volkswagen sleutels besteld met ab erin. op mijn golf zit al cv, maar dan met de sleutel. en dat wilde ik veranderen in cv met ab, dus van afstand openen. ik heb vanalles geprobeerd, maar ik krijg het niet aan de gang. kan iemand mij helpen?

thijsmail

Geplaatst door thijsmail (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

henri4473 (0), 18 jaar geleden

als je het met originele ab wilt doen, zul je dat bij de dealer moeten laten doen, dan komt er een andere cpv unit in.

je kunt ook een cpv unit bij een inbouwstation halen met 2 losse handzender, die kun je er vrij makkelijk inzetten, als je wilt weten hoe kan ik je dat ook nog wel uitleggen

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

bij voorkeur een votex verkrijgbaar (op type vw) en betaalbaar bij de dealer! overgens votex is geheel probleemloos! en wordt met een duidelijke nederlandse handleiding (zelfs met plaatjes) aangeboden!

paul,

thijsmail (0), 18 jaar geleden

Hallo Henri, ik heb een setje gekocht, met 2 dikke sleutels erbij. En ik heb al wat geprobeerd maar ik krijg het niet werkend. Kun je mij uitleggen hoe? Ev.per mail: thijsmail@onsneteindhoven.nl alvast super bedankt.
Thijs

thijsmail (0), 18 jaar geleden

Hallo Paul, ik had al een setje gekocht, helaas.

Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.