Volkswagen Golf: ab maken op golf met cv

Bouwjaar: 1999

Ik heb de zogenaamde dikke volkswagen sleutels besteld met ab erin. op mijn golf zit al cv, maar dan met de sleutel. en dat wilde ik veranderen in cv met ab, dus van afstand openen. ik heb vanalles geprobeerd, maar ik krijg het niet aan de gang. kan iemand mij helpen?
Het is trouwens geen originel vw set.

thijsmail

Geplaatst door thijsmail (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo thijs...

wat is de inhoud van het pakket incl de dikke sleutels!

paul,

thijsmail (0), 18 jaar geleden

Hallo paul, in het pakket zitten 2 dikke sleutels, het kastje met de ontvanger met daaraan de antenne en een stekker met daaraan de draden.
Thijs

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

thijs

dit systeem is op bassis van het merk GT-(alarm systemen)

je moet het zo zien! de zender voor het open en sluiten zit verwerkt in de dikke sleutel..

sluit het zo aan zoals de beschijving in de handleiding, door keuze te maken me de dip-switch funtie (zie handleiding) kun je
2 soorten cv, aansturen.. bv met een bi-pomp (vacuum systeem) als zowel electrische zoals jou golf.. de keuze heeft te maken met de open/sluit duur van het cv, systeem..

volg dus goed de handleiding... thijs

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.