Volkswagen Passat: Abs systeem werkt niet meer

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 motorcode abs

Ik heb een passat variant 1.8 met motorcode abs van 1993,sinds 2 dagen werkt het abs systeem niet meer en het lampje van de abs en het handremlampje brandt. De auto remt nog wel maar dan zonder rem bekrachtiging,voor die tijd ging af en toe het abslampje ook wel eens branden maar remde normaal,ik heb nu het idee dat de pomp van de abs compleet uitgeschakeld is want je hoort hem niet meer en het vloeistofniveau in het reservoir is omhoog gekomen, de zekering van de abs is goed, Ik heb zelf het idee dat de pomp is overleden. Volgens de vwdealer kan de auto niet worden uitgelezen is er misschien een andere manier van uitlezen bijv knippercodes of die stekkers bij de versnpook?? Wie weet er raad groeten Paul

curver

Geplaatst door curver (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Robin10134 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat wordt erg heel lastig zonder uitlezen! valt m.i. niets zinnigs te zeggen via emailing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.