Volkswagen Polo: accu loopt leeg

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 12v

hallo mensen ik heb hier een volkswagen polo
1.2 12 v het volgende probleem
ik heb de auto uitgelezen geen storingen
maar als je de auto een dag laat staan is de accu leeg
ze hebben bij de dealer gezegd lampje in dasboard blijft misschien aan
lampje in de kofferbak blijft misschien aan
maar nee hoor ik kom er niet uit misschien kunnen jullie mij helpen
alvast bedankt

dupl-u-19900-5dd14922a70e6+fonz

Geplaatst door dupl-u-19900-5dd14922a70e6+fonz (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

Ik denk dat je dan met een amperemeter aan de gang moet. En dan de zekeringen een voor een losnemen en kijken in welk gedeelte van de elektrische installatie de stroomverbruiker zit. Ook bijv. extra versterkers die in de kofferbak ingebouwd zitten zijn kandidaat-verdacht.

suc6
Peter

pat72 (0), 16 jaar geleden

Wij hebben ooit hetzelfde probleem gehad met onze golf hij is er 3 keer voor naar de garage geweest telkens iets vervangen en ze wisten ook niet wat het was op den duur hebben we zelf ontdekt wat er scheelde het was het motertje van de electrische raambediending dat constant werkte om de raam te sluiten je hoorde het regelmatig tikken. Dus wij hebben dat vervangen en probleem opgelost dus de garage vind blijkbaar niet alles. Ik wil niet zeggen dat dit uw probleem is maar je zou het toch eens in die richting kunnen gaan zoeken één of ander moterke.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.