Volkswagen Polo: geluid bij gasloslaten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 12V

Een paar dagen geleden ging ik een stukje toeren en viel mij op, dat bij het gasloslaten ik zoiets hoorde van " plok ". Wat nou weer, ik heb vorig jaar al een nieuwe katalysator en EGR klep laten vervangen.

Ronald138

Geplaatst door Ronald138 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Je zult het toch beter moeten omschrijven want alleen met " plok" komen we niet ver..........

Gr.

Ronald138 (0), 16 jaar geleden

Dat is het hem nou juist, het symbool "Kraantje " begon te flikkeren bij een toerental hoger dat 5000 tpm, dus de top kan ik niet rijden met deze auto. De dealer wil wel een andere bobine in stoppen maar ze weten niet eens dat het er aan ligt, want cilinder 3 had overslag, toen ik wou inhalen stopte de hele auto er mee. Ik moets hem maar testen op de autobahn zeiden ze !@. Dus ik denk dat er heel wat anders loos is, en ik vrees de distributie ketting. Want "plop "doet niet de uitlaat lijkt mij maar eerder bij gas geven....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.