Volkswagen Caddy: Achterdeur slot is er uit

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel

Het slot van mijn caddy is er uit. Zie geen sporen van braak, dus ik denk dat het er uit is gevallen (misschien door trilling losgeraakt) heft iemand hier ook ervaring mee? En hoe kom ik dan aan een nieuw slot, met dezelfde sleutel?

ivar282

Geplaatst door ivar282 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Je bedoeld waar je je sleutel in stopt? Wel apart want dat valt eigenlijk nooit zomaar eruit. Ik zou even langs de dealer gaan, dan kunnen hun zien wat er stuk is en wat je nodig hebt. Kan gewoon besteld worden zodat je dezelfde sleutel behoudt en anders is het bijna altijd wel aan te passen.

ivar282 (0), 9 jaar geleden

Is inderdaad het verchroomde deel waar je de sleutel in steekt. Ik had gehoord dat je nu met een schroevendraaier de deur open krijgt, maar dat is niet zo. Ook met de sleutel draait het alleen maar rond. Dus dat is wel een geluk.
Zal idd eens bij de dealer langs gaan, bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.