Volkswagen Caddy: motorstoring

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi bls

Hallo, ik heb een probleem met een caddy het probleem is als volgt .
Ecu uitgelezen storing 01688 Referentievoltage sensor c telaag p0698-onregelmatig .
Auto start goed en slaat ook gelijk aan rijd ook verder goed alleen als de storing op treed loopt hij alleen stationair beetje spelen met gas en hij pakt hem weer. wie helpt mij verder.

vrgr Harry

harry folkers

Geplaatst door harry folkers (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

memos (10) PRO, 9 jaar geleden

Hij reageert niet meer op het gaspedaal. Deze eens schoonnblazen of doormeten.

harry folkers (0) PRO, 9 jaar geleden

Als ik in de data kijk reageert hij gewoon perfect

memos (10) PRO, 9 jaar geleden

Ook tijdens de storing??

harry folkers (0) PRO, 9 jaar geleden

Ook tijdens de storing bij vol ingetrapt geeft hij gewoon 100% aan laat je hem geleidelijk los zie je hem terug lopen naar 0% geef je daarna weer gas reageert hij weer normaal

memos (10) PRO, 9 jaar geleden

De foutcode heeft betrekking op de voedingsspanning van 5 Volt. Deze voedingsspanning kan niet alleen aan de gaspedaalsensor zijn verbonden, maar ook aan andere sensoren. Dus je zou die 5 Volt eens moeten monitoren en bekijken of die misschien soms wat minder wordt, bv 3 of 4 Volt. En als je een schema hebt kun je vaak zien waar diezelfde voeding nog meer aan wordt verbonden.(bv egr0klep ofzo)

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Meet eens op de diverse aangesloten sensoren die 5 Volt spanning tijdens de storing, waarschijnlijk is die dan niet juist op dat moment. Niet juist, dan kijken of de motor ecu wel die 5 Volt geeft en als dat zo is dan probleem bedrading oid en als dat niet zo is dan motor ecu stuk.

Kijk eens naar het kabelboom gedeelte in de geribbelde hoes die voor/langs de bak loopt (van blok naar langsdrager) en maak deze hoes open, ligt toevallig niet hiervan de bedrading open/bloot?

harry folkers (0) PRO, 9 jaar geleden

Denk het probleem gevonden te hebben module trekhaak los gekoppeld storing nog niet weer gehad laat de klant de auto een paar dagen proberen om tekijken of daadwerkelijk niet terug komt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.