Volkswagen 0: Achterkant polo staat te laag na verlagen met verlagingsveren.

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Beste lezers,

Ik heb pas mijn auto verlaagd met FK High Tech verlagingsveren maar nu vind ik de achterkant te laag, de voorkant is mooi, de wielkast is net boven de wiel maar aan de achterkant zit de wiel ongeveer 2 cm in de wielkast en dan lijkt het alsof ik zware lading in mn bagage heb.

Is er een goedkoop manier om de achterkant 2 cm terug te verhogen zonder de veren te vervangen, ik heb wel iets gehoord over een rubber ofzo dat je tussen de veren kan stoppen maar ik weet niet hoe dat spul heet.

Heeft iemand een oplossing voor mij?

Alvast bedankt en groeten.

VwPoloN9

Geplaatst door VwPoloN9 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (2050) PRO, 10 jaar geleden

Er is geen veilige goedkope manier hiervoor.
Hoever heb je hem laten zakken , ook de schokbrekers vervangen ?
Heb je nieuwe veren zonder veerspanners gemonteerd ?

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

andere veren eronder zetten is de oplossing als jij met rubber blokken gaat werken word ie harstikke stug.

VwPoloN9 (0), 10 jaar geleden

Ik heb er geen verstand van, ik heb verlagingsveren besteld en ik kreeg ze in een doos thuis bezorgd, in de doos zaten alleen veren en niets anders dus wat er gemonteerd is zijn alleen de veren zonder nieuwe schokbrekers en veerspanners. Ik heb ze 4cm laten zakken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.