Volkswagen Golf V: achterklep golf5 wil niet open met AB van de centrale vergrendel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

Weet iemand waarom de middelste knop van de afstandsbediening niet werkt. Het gaat om de knop die de achterklep moet bedienen, Het openen en sluiten van de deuren gaat prima. Bij beide aanwezige klap-sleutels doet de middelste knop niet. Van buitenaf het slot openen(indrukken) werkt prima ( wanneer de deuren niet meer gelocked zijn). Zoals bekend zit er geen aparte mogelijkheid om de achterklep met een sleutel te openen of te sluiten. Is dit in te stellen met VAGCOM? Op welke wijze vindt aansturing van het ontsluiten plaats wanneer dit via de AB moet gebeuren?
Graag advies.

ad_boer

Geplaatst door ad_boer , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

ad_boer, 9 jaar geleden

mijn bericht lezend moet ik e.e.a. toch verduidelijken. De AB heeft 3 knoppen: locken, unlocken achterklep en totale unlock. In tegenstelling van hetgeen ik eerst schreef, de unlock achterklep kan separaat van de totale unlock. Druk ik meerdere seconden op de middelste knop gaat de lock van de klep er af, je moet dus daarna de embleemknop nog indrukken op de klep open te krijgen. Ik had verwacht dat hij zou openspringen! Nu lees ik her en der dat daar een apart onderdeel voor gemonteerd moet worden. Die noodzaak is nieuw voor mij, of bestaat het open springen van de achterklep NIET als functie bij de Golf5?

ad_boer, 9 jaar geleden

Inmiddels een antwoord en oplossing gevonden. Er kunnen er ook wel meer zijn maar deze doet wel praktisch aan
http://www.youtube.com/watch?v=7RgZTIMsJ...

Probleem kan worden gesloten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.