Volkswagen Golf: Achterlichten

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800i

Goededag,

Ik heb hier een golf type 3 met het probleem als je de verlichting aan zet, en je zet het knipperlicht erbij aan (maakt niet uit links of rechtsaf) dan zie je de normale verlichting achter inzakken (minder fel) als het knipperlicht gaat branden... dit is alleen bij de achterlichten, ik zie het niet bij de koplampen inzakken of bij de intrieurverlichting... wat kan hier de oorzaak van zijn...?

Alvast bedankt... m.v.g. Erik Regeling



________________________________________________________________________________________________________________________
Extra massadraad gelegt, probleem verholpen, bedankt voor de gerichte informatie

Erik2782

Geplaatst door Erik2782 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat komt door slechte massa van de achterverlichring. Maak de contacten id de stekker schoon en controleer of de massadraad (bruin ) nog goed contact maakt mer de carrosserie

Hans

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk een slechte massaverbinding, stekkers achterlichten even goed nakijken.

paul,

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

20 seconden verschil hans ;)

paul,

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

zie het hihi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.