Volkswagen Passat: achterportierslot

Bouwjaar: 1997

Ik heb een passat 110 pk van 1997 het l-achterportierslot weigerde regelmatig om mee af te sluiten bij gebruik afstandsbediening.Nu wil ik het gaan vervangen en de deur gaat niet meer open,niet met de klink en niet van binnenuit.Als je de centrale deurvergrendeling gebruikt dan hoor je hem schakelen maar de portier is niet te openen.Ik heb reeds het binnenpaneel eraf gekregen en de kabel met de hand bediend ook die van de deurklink maar hij opend niet.Ik vermoed dat er een storing in de automatische ontgrendeling zit zodat hij niet ontgrendeld.Hoe is de deur toch te openen ?

ron9753

Geplaatst door ron9753 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Guido Priemus (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi Ron,
Maak eerst de rubbermof tussen deur en stijl eens open en kijk of er geen draad doorgesleten is. Dat komt nogal eens voor en kan je een hoop werk besparen.

Groet,

Guido Priemus

ron9753 (0), 18 jaar geleden

Het probleem is opgelost doordat waarschijnlijk het staaldraadje wat vanuit het portierhandvat het slot bediend waarschijnlijk te strak stond zodat na het gebruiken van de centraledeurvergrendeling hij hem niet meer vrij gooide,door lichte druk van buiten tegen de deur was deze na enkele malen aan het handvat te trekken te openen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.