483 bezoekers online

Volkswagen Golf III : Achterraam gaat niet meer dicht

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

Hallo allemaal misschien kunnen jullie me helpen, het raam van de rechter achterdeur gaat niet meer omhoog ik hoor een klik maar daar blijft het bij ik wilde de deurbekleding er af halen aan de onderkant kreeg ik de klipjes los maar verder krijg ik ze niet los weet iemand hoe ik de deurbekleding eraf kan krijgen en misschien is het probleem van het raam bij iemand bekend?

Vast bedankt!

emanuel

Geplaatst door emanuel , lid sinds 13 jaar geleden

4 Reacties

stefan84, 9 jaar geleden

Emanuel,

Het kan goed zijn dat het motortje defect is, gezien de klik die alleen te horen is, controleer ook eens de bedrading in het doorvoerrubber op breuk.

Voor het deurpaneel eraf te halen moet je ook even het handvat los draaien.

Gr Stefan

emanuel, 9 jaar geleden

Hoi Stefan ik heb gekeken naar het handvat maar er zit geen schroefje in om het los te draaien weet jij waar dat zit?

stefan84, 9 jaar geleden

Je moet ff het kapje eraf wippen op het handvat, dus het gedeelte waar je schakelaar voor de raam inzit, hierachter zit hij vast, als je deze los gedraait hebt, even het deur pinnetje los halen en je kan het paneel eraf halen ( zit voor de rest geklikt )

Gr Stefan

emanuel, 9 jaar geleden

Bedankt! ik heb daar al gekeken maar het zag er zo strak uit dat ik er maar niet te veel kracht op heb gezet kan ik er een kleine schroevendraaier tussen wringen gaat het er dan af?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.