Volkswagen Golf IV 1.6: Afstandbediening

Bouwjaar: 1998

Hallo,

Ik heb het volgende probleem.
Ineens is mijn afstanddiening ermee opgehouden,het lampje deed het nog wel maar ging niet oslot of open.
Ben naar de VW gegaan en heb de baterij vervangen dit hielp ook niet toen nieuw zender en opnieuw ingelezen doet het nog niet,
Nu zeggen e dat het kan dat de regelunit stuk is dit mogelijk en wat gaaat zoiets kosten.
Mijn binnen verlichting doet het ook niet meer als je de sleutel eruit haalt en/of deur opend gewoon doet de verlichting het binnen wel.

graag reacties

Waterman

Geplaatst door Waterman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vwfranky (0), 19 jaar geleden

Hoi,

heb je toevallig laatst een (andere) radio gemonteerd, waardoor de accecoiredraad(staat spanning op als je contact aanstaat) verkeerd aangesloten is. Ik heb namelijk hetzelfde meegemaakt. Had een oud model VW-radio gemonteerd, toen werkte de CP niet meer 100% en de binnenverlichting werkte ook niet meer op de sleutel. Je kan dan het beste een adapter gaan halen bij de VW-dealer of zelf de draden van de voedingsconnector voor je radio omsteken.
Succes!

Waterman (0), 19 jaar geleden

bedankt ik heb inderdaad een andere autoradio gemonteerd en die had geen constante spanning dus dat zou het dus kunnen zijn.

ismail (0), 19 jaar geleden

Hallo vwfranky, het probleem van waterman heb ik ook. Ook bij mij heeft de dealer gezegd dat de regelunit stuk zou kunnen zijn, een nieuwe kost inc montage ongeveer ¤450. Bij mij heeft de radio wel constante spanning, zou er dus ook een andere oplossing voor deze best wel irritante probleem. Want een afstandsbediening is dus echt wel handig, en het is balen als je er wel een heb maar niet kunt gebruiken.

Waterman (0), 19 jaar geleden

Gisteren mijn autoradio eruit gehaald en de accecoiredraad goed gedaan en nu doet het het allemaal weer.

Bedankt voor je hulp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.