Volkswagen Golf IV: airco aan auto slecht lopen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

als de airco aan springt dan gaat de auto in zijn toeren op en neer van 800 tot 950 toeren en dat blijft hij doen ook als je gewoon op de snelweg rijdt net of je steeds gas los laat .
airco climatronic werkt wel gewoon en ook geen gekke geluiden wat zo dit zijn een pomp vervangen is het simpelst maar geloof daar nog niet zo in omdat hij goed werkt.
zet ik de airco handmatig uit probleem opgelost ra ra wie o wie weet wat dit is.

rhone

Geplaatst door rhone (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

TheoStek (0) PRO, 10 jaar geleden

Begin al ééns met de airco op werking en druk te laten controleren, bij een bedrijf, garage, of airco specialist.

Ja een pomp vervangen is zeker het simpelst en ook niet het goedkoopste, maar je gelooft dat ie goed werkt? toch heb je een probleem geconstateerd.
Inderdaad, als je de airco (handmatig) uitzet, wordt de compressor uitgeschakeld, dus weet je dat het te maken heeft met de airco.

Ofwel door blijven rijden en afwachten of het systeem laten controleren, thats it.
Ik kan je zoveel opnoemen van ra ra wat is dat, waar het aan zou kunnen liggen, maar is een onbegonnen zaak, je zult dus je hand in de boezem en portemonnee moeten steken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.