Volkswagen passat 3b: Airco (climatronic) doet niets meer.

Bouwjaar: 1999

Nadat de kabel van de sensor van het koelsysteem, klem is komen te zitten, ging automatisch de fan van de airco koeling draaien, en de Airco ging uit. Na vervanging van de kabel, draait de fan niet meer, doch de airco functioneert niet. De zekering in het zekringen kastje is goe, is er echter nog een ander zekering, die misschien door is?

Wie kan helpen

Geplaatst door

Matti (0)

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Is de kabel naar de aircopomp niet los geschoten komt wel eens vaker voor.
Groene stekker, kun je zien als je de motorkap open trekt en dan aan de bijrijderszijde naar de pomp kijkt (zit helemaal onderaan).

Pim 328 0
badge

20 jaar

Oplossing:
Ik heb de gehele airco uit elkaar gehaald, alle zekeringen die direct dienst doen nagemeten, maar toch vervangen, en na de complete inbouw functioneerde de airco weer. Probleem niet gevonden, maar mogelijk een slecht contact, of toch een zekering.

Matti 0

20 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.