Volkswagen Passat 1.8 20v: HELP Iemand heeft op mijn auto geschreven!!!!!

Bouwjaar: 1998

Een of andere ... heeft op mijn vervuilde auto, met zijn vieze vingers was me op de kofferbak geschreven. Omdat de auto vervuild was heeft het dus ook gekrast, en krijg ik die "was me" er niet meer uit. Hoe vaak ik de auto ook heb gewassen (zowel wasstraat als handmatig), het blijft er gewoon staan. Dat er in deze tijd nog mensen zijn die zulke dingen doen, ik begrijp het niet. Heeft iemand dus raad voor mij??? ik lees overal over commandant 4, maar ik durf het niet te gebruiken. Het is bedoeld voor verweerde lakken las ik ergens, en mijn lak glanst nog perfect. Wat doe ik nu, help me!!!!

ismail

Geplaatst door ismail (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pim 328 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je kunt hem eens proberen te polijsten, met een polijst machine en gewoon polijst middel. Hierna wel in de boen zetten. Mocht het dan nog niet weggaan dan wordt het waarschijnlijk toch spuiten.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

dat met die verweerde lakken valt allemaal wel mee, gebruik gerust comandant 4, druk gewoon niet te veel op de doek. weet zeker dat je dit er met comandant uit krijgt, ik gebruik het overal voor, ook op goede lakken . gewoon niet te hard drukken op de doek en dan rustig rond draaien en even laten drogen en dan uitpoetsen en weg is je was me. succes

ismail (0), 19 jaar geleden

Heb vandaag me auto gepoets, en mijn conclusie is. COMMANDANT is perfect, ik ben echt onder de indruk...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.