Volkswagen Passat: airco vullen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: pd motor 130pk

Ik heb reeds vele airco's getest en gevuld ,bij vrachtwagens.(en trouwens ook hersteld)Nu valt mij op dat er bij deze vrachtwagens altijd lekolie meekomt bij het recoveren van de vloeistof.(ook bij nieuwe systemen)Deze moet uiteraard terug meeggevuld worden ,bij het vullen van het airco systeem.Nu heb ik reeds 2 maal de aircovloeistof hoeveelheid gecontroleerd bij mijn passat en ik merk dat daar nooit lekolie mee komt met de vloeistof.Hoe verklaar je dit?Is dit mischien eigen aan het type compressor (variabele pompopbrengst,bij vrachtwagens is dit een gewone compressor,geen variabele).Ik weet dat de olie wel in de compressor staat,maar zoals ik al zei,bij vrachtwagens is er altijd lekolie.Weet iemand hier meer over?

ericv

Geplaatst door ericv (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

eric ik werk bij volkswagen en meestal komt er geen olie mee.
behalven als ze het tesnel doen.
dus hoef je daar niks achter tezoeken hoor.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.