Volkswagen Transporter: Airco VW T2

Bouwjaar: 1978, Brandstof: Benzine

Heeft er ervaring met, of kent iemand een installateur die bij dit type een airco kan plaatsen. Blijkbaar is dit type nooit geleverd met airco.

Mvg

Dirk

Dieter80

Geplaatst door Dieter80 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

126 (0) PRO, 15 jaar geleden

dat word een hele uitdaging. vooral de verdamper

krisje (0) PRO, 15 jaar geleden

de mobiele airco car.
0475/513402

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Dieter80]Heeft er ervaring met, of kent iemand een installateur die bij dit type een airco kan plaatsen. Blijkbaar is dit type nooit geleverd met airco.

Mvg

Dirk[/quote]
Het laatste durf ik te betwijfelen; in europa niet; maar de usa uitvoering waarschijnlijk wel.

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb het even nagezocht, de usa uitvoering is er zeker mee geleverd. Alleen een plaatje van de onderdelen ontbreekt, en zoals al verwacht, er is niets meer voor leverbaar......

Meestal is het kachelhuis heel anders gebouwd zodat er ruimte voor de verdamper is. De condensor zal in de motorruimte gepropt moeten worden met b.v. een elektrische fan er op. Lijkt me overigens niet zo'n probleem om b.v. een systeem uit een golf IV om te bouwen.

126 (0) PRO, 15 jaar geleden

dat schref ik al de verdamper

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

ik ben bang dat het bij arko blijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.