Volkswagen Passat: airco werkt af en toe niet, code 00819.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cilinder

De airco van deze Passat uit 2003 werkt sporadisch niet en zet dan de code 00819(Hoge druk zender G65 open verbinding of kortsluiting naar massa). De zender is al vernieud maar het probleem is er nog steeds.Als de airco stopt met werken en je zet de auto uit en start hem weer dan werkt de airco weer meteen!(Dikwijls voor een lange tijd(Een uur of zo). Volgens ons zit er genoeg gas in het systeem.
Heeft iemand dit al eens eerder meegemaakt?
Groeten uit NZ
John Gijsbers

John5720

Geplaatst door John5720 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

niet toevallig een verstopping in het systeem? bekabeling al gecontroleerd?

Bert deLeeuw (0) PRO, 15 jaar geleden

http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-00...

Kijk eens op deze link.

Gr.Bert

A Wouters (0) PRO, 15 jaar geleden

Kijk eens naar de luchtspleet van je magneet koppeling deze zal waarschijnlijk wel te groot zijn. Deze kun je afstellen door een ringetje er tussenuit te halen.

Succes

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb de bedrading wel eens tussen voorfront en langsdrager zien zitten,zit dan knel en is beschadigd,dan word de tandriem vervangen en moet het front los,maar ze kijken dan niet of de draad ertussen zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.