Volkswagen Golf: alarmlichtje in het dashbord

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 gtd

hallo ik heb een vraagje ik heb een alarmlichtje in mijn dashbord maar die staat constant aan ik wil hem zo aansluiten dat als ik het contact aan doe het lampje ook uitgaat maar weet nie ik hoe ik dat ga oplossen alvast bedankt!!!!!!!!

Geplaatst door

golfgtds (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Wat voor lampje is dat,voor wat?
Gaat niet zomaar branden,kun je beter de klacht oplossen ipv lampje uitschakelen.

ricky 10
badge

17 jaar

volgensmij heeft golfgtds het over een dummy alarm LED in het dashboard dat hij geschakeld via het contact wil hebben..............

heel simpel : je pakt de plus bv van de autoradio, en de min van de knop van de achterruitverwarming deze min wordt als je het contact aan zet een (+) plus)... zorg dat het lampje wat je gaat gebruiken een LED (light emitting diode) is of dat je er een diode tussenzet (deze zorgen ervoor dat de stroom maar 1 kant op kan gaan) anders heb je kans op een grillparty onder je dashboard. wordt dit je te moeilijk, gebruik/koop dan een standaard orgineel dummy alarm LED.... daar kan niets mee gebeuren.

succes

Gr. paul,

P. Kelder 0
badge

17 jaar

[quote=ricky]Wat voor lampje is dat,voor wat?
Gaat niet zomaar branden,kun je beter de klacht oplossen ipv lampje uitschakelen.[/quote]
Sommige knapen raken bij elk [color=red]rood lichtje of kleurtje[/color] over hun toeren en lezen dan niet meer goed.....

sytze 0
badge

17 jaar

Aan de anode knoop je de continu [color=red]plus[/color]. Kathode aan plus contactslot. Deze wordt [color=brown]min[/color] (door de weerstand van de gebruikers) als het contact uit staat.

Sytze

sytze 0
badge

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.